Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Τελευταία νέα από την διαδικτυακή ομάδα Ανώνυμων Συνεξαρτημένων Ελλάδος

Αγαπητά μέλη,

Στην συνάντηση της Πέμπτης 2019_10_31 έγινε και η συνάντηση εργασίας. Είναι αξιοσημείωτο, ότι κανένα από τα 7 μέλη δεν θυμηθήκαμε ότι την προηγούμενη Πέμπτη είχαμε αποφασίσει να γίνει στις 7/11! Αν υπάρξει ένσταση στις παρακάτω αποφάσεις θα πρέπει να γίνει επανάληψη της διαδικασίας με την συμμετοχή τους.       

Για τον Νοέμβριο οι υπηρεσίες έχουν ως εξής: 

·         7/11 Θυρωρείο: Μάνος - Συντονισμός :Ειρήνη (την Ειρήνη αντικαθιστά η Γεωργία)
·         14/11 Θυρωρείο Ειρήνη - Συντονισμός Ανίτα (την Ειρήνη αντικαθιστά ο Μάνος)
·         21/11 Θυρωρείο Ειρήνη – Συντονισμός Μάνος (την Ειρήνη αντικαθιστά η Αλεξάνδρα)
·         28/11 Θυρωρείο Ειρήνη - Συντονισμός Μάνος (την Ειρήνη αντικαθιστά η Αλεξάνδρα)


Εργαστήρι βημάτων: Έγινε ψηφοφορία και 6 μέλη (1 λευκό) δήλωσαν επιθυμία να γίνει. Προτάθηκε η Τρίτη  στις 20:00. Η τελική απόφαση θα παρθεί αφού ενημερωθούν όλα τα μέλη και συμφωνήσουν ή  προτείνουν άλλη μέρα. Οπότε, περιμένουμε προτάσεις απαντώντας σε αυτό το mail. Αν υπάρξουν νέα θα ενημερωθείτε από εδώ και την ομάδα.

Βιβλιογραφία: Προθυμοποιήθηκαν δυο μέλη να επικοινωνήσουν με την φυσική ομάδα ΣΥΝΕΞΑ  Αγ.Δημητρίου, για να μάθουν αν μπορούμε να προμηθευτούμε από εκεί, όταν θα τους τα στείλουν από το Εξωτερικό. Ίσως θα πρέπει να γίνει άμεσα η επικοινωνία ώστε να γίνει και ανάλογη παραγγελία, αν δεν έχει γίνει ήδη.  

Ταμείο: θα ζητηθεί από το μέλος που έχει το ταμείο και δεν συμμετέχει πλέον, να ενημερώσει και να ,ας πει τι χρειάζεται για να ανοίξει νέος λογαριασμός στο μέλος που θα αναλάβει την υπηρεσία αυτή ώστε να μεταφερθούν. Έγινε πρόταση να χρησιμοποιηθούν τα χρήματα (περίπου 30Ε) για να αγοραστούν βιβλία αλλά δεν πάρθηκε απόφαση. Επίσης, έγινε  το ερώτημα: αν και κατά πόσο χρειάζεται να υπάρχει ταμείο, αφού δεν υπάρχουν έξοδα όπως στις φυσικές ομάδες. Δεν δόθηκε απάντηση – συνέχεια, αλλά είναι ένα καλό θέμα για το επόμενο εργαστήριο. Εκκρεμεί και η υπηρεσία. Αν υπάρχει μέλος που θέλει να παρέχει την υπηρεσία και πληροί τις προϋποθέσεις, παρακαλώ να μας ενημερώσει.  

Λίστα με μέλη υποστήριξης. Δεν συζητήθηκε η πρόταση να δημιουργηθεί, αλλά τώρα που, εκτός απροόπτου, θα ξεκινήσει η ομάδα βημάτων, θα τεθεί άμεσα.

Ευχαριστούμε τα μέλη για την συμμετοχή και τις υπηρεσίες.